Starter

Loaded Italian garlic bread with buffalo mozzarella, sun-dried tomatoes, and avocado (V)

Chipotle pork meatballs with charred tomato salsa

Pan-fried scallops with a bacon puree and crispy black pudding

Butternut squash, caramelized onion, gruyere, and thyme tart (V)

Main

The legendary "Chicken Parmo" served with homemade chips and salad

Slow-cooked pork, cider and sage hotpot with crispy potato topping

Roasted vegetable and black bean enchiladas with crumbled feta

 and a green salad (V)

Baked lemon sole in a buttery lime sauce, with parmesan

 roasted potatoes and spring onions

Smoky mushroom burger with roasted garlic mayonnaise,

homemade chips, and salad (V)

Dessert

Zesty lemon shortcake bars with seasonal fruit

Salted caramel and dark chocolate mousse

Spiced Dorset apple and cinnamon cake with vanilla custard

Cheese & homemade chutney

Entree

Pain à l’ail italien à la mozzarelle, aux tomates confites et à l’avocat

Boulettes de porc chipotle et salsa de tomates grillées

Poêlée de Saint Jacques, purée au bacon et croustillant de boudin noir

Tarte de courge Butternut, oignons caramélisés et gruyère,
aromatisée au thym

Plat

Le « Parmo de poulet légendaire », frites et salade

Potée de porc au cidre à la sauge, et son croustillant de pommes de terre

Enchilada de légumes  rôties et haricots noirs, salade verte au feta

Limande au four, sauce beurré au citron vert, pommes de terre rôties au parmesan, oignons frais

Burger aux champignons, mayonnaise à l’ail rôti, frites et salade

Dessert

Shortcake au citron et fruits frais

Caramel beurre salé et mousse au chocolat noir

Gâteau de pommes à la cannelle et sa crème anglaise à la vanille

Fromage et chutneys maison